ARANACAK KELİMEYİ GİRİN

Polikarbon Sera

1626 defa okundu / 01.11.2016 / PROJELER Kategorisinde...

Modern Sera Sistemlerimiz , günümüzün taleplerine cevap verecek şekilde dizayn edilmiştir . Modern Sera Sistemlerimiz , cam sera , polikarbon sera ve naylon sera ve kombi sera ( polikarbon duvar ve naylon çatı ) şeklinde alternatifler içermektedir . Çelik konstrüksiyonlarımız isteğe göre 100 % sıcak daldırma galvanizden imal edilmektedir Korozyona karşı uzun yıllar dayanıklıdır . Üretimlerimiz, montaj anında hiç bir kaynak kullanılmayacak şekilde civata montajlıdır .

Özel çatı yapısı ile ekstra güçlendirilmiş olup , yüksek yoğunlukta kar yüküne ve 120 - 130 km/s rüzgar gücüne dayanıklıdır . Çatı eğimleriden kaynaklanan avantajlar ile sıcak hava en tepe noktadan çıkış yapar . Oluklar yüksek su tahliyesine sahiptir. Oluk altı yüksekliği 4 m den 5,5 m ye kadar , mahya yüksekliği 5 m den 7,5 m ye kadar , kolon aralıkları 7 m den 9,6 m ye kadar değişen ölçüleri ile özellikle yüksek yetiştirme alanına ihtiyaç duyan üreticiler için ideal bir seçimdir . Tepe havalandırma pencereleri yandan havalandırma sistemleri de yapılmaktadır .Ayrıca talebe göre tekli ve çiftli (kelebek ) olarak da yapılmaktadır. Topraklı ve topraksız ekim alternatifleri ve tüm özellikleri ile otomasyon kontrollü anahtar teslim projelerimiz sizleri bekliyor . 

Polikarbon Levhaların Özellikleri ve Avantajları,

İçeriğindeki UV, IR, anti- sis, anti-virüs katkı maddeleri ile güneş ışınlarının ve çeşitli virüslerin zararlı etkilerini azaltır, ısı kaybını engeller, sera içinde çiğ oluşumunu önler.

Yangına karşı yüksek dayanıma sahiptir.

Kullanımı, nakliyasi ve montajı kolaydır.

Hafiftir, kırılgan değildir.

Çift cidarlı yapısı ile iyi ses ve ısı yalıtımı sağlar.

%88- % 90 oranında ışık geçirgenliği sağlar.

Darbe dayanımı camdan daha iyidir.

Sera örtüsü olarak 8 mm. kalınlığındaki polikarbon levhaların kullanımı yaygındır.

YUKARI ÇIK